ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ

ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΕΣ - Νικολάκης Χ. και ΣΙΑ Ο.Ε.


Η μεταφορική εταιρεία "ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΕΣ", Νικολάκης Χ. και ΣΙΑ Ο.Ε., με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης , δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων και πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια προς τους νομούς Κιλκίς και Θεσσαλονίκης , καθώς και αντιστρόφως προς Θεσσαλονίκη , αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα , παρέχοντας άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση.

image-153949-trucks.jpg?1444046252254
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών από το 2004 και προέκυψε μετά την εξαγορά παλαιότερης μεταφορικής εταιρείας του ίδιου αντικειμένου.

Ως εκ τούτου, θεωρούμαστε από τις παλαιότερες του χώρου.

Με γνώμονα πάντα την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας, φροντίζουμε για την γρηγορότερη, ασφαλέστερη και οικονομικότερη παράδοση των εμπορευμάτων τους, με σύγχρονα φορτηγά με υδραυλικές πόρτες, με μηχανικά μέσα, αλλά πρωτίστως με το έμπειρο – εξειδικευμένο προσωπικό και συνεργάτες μας.

Έργο μας αποτελεί κυρίως η μεταφορά εμπορευμάτων, οικοσκευών, πρώτων υλών, φαρμάκων, καλλυντικών, ηλεκτρικών συσκευών, ειδών σούπερ μάρκετ, μηχανών, μηχανημάτων, γεωργικών εφοδίων, γεωργικών φαρμάκων, αναλώσιμων και κάθε είδους υλικού, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις περιοχές δράσης μας.

Ταυτόχρονα θέλοντας να εξυπηρετήσουμε και το λιανικό εμπόριο, αλλά και το e-εμπόριο, έχουμε αναπτύξει πλήθος συνεργασιών με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του λιανικού και ηλεκτρονικού εμπορίου.Υπηρεσίες

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε έχει καταστήσει τη μεταφορική εταιρεία μας, ένα από τα πλέον αξιόπιστα ονόματα στο χώρο των μεταφορών στους νομούς Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Χτίζουμε καθημερινά με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης, γι’ αυτό και το πελατολόγιό μας διευρύνεται διαρκώς, συμπεριλαμβάνοντας αξιόλογους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς από πλήθος διαφορετικών κλάδων.

Πελάτες και συνεργάτες μας είναι μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της αγοράς. βιομηχανίες, βιοτεχνίες, μεταφορικές- εμπορικές- εισαγωγικές- εξαγωγικές- τεχνικές- μεταποιητικές και λοιπές εταιρείες, καθώς και πλήθος μικρών, μεγάλων και πολύ μεγάλων επιχειρήσεων.

Με πολυετή παρουσία στο χώρο των μεταφορών ανταποκρινόμαστε με απόλυτη επιτυχία στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, διασφαλίζοντας την ασφαλή και ταχεία μεταφορά κάθε φορτίου.

Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών, ώστε να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας με τους πελάτες μας.

Με έδρα μας το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, η "Νικολάκης Χ. και ΣΙΑ Ο.Ε.", είναι η μεταφορική εταιρεία που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη για την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων σας από και προς τους νομούς Κιλκίς και Θεσσαλονίκης, ολόκληρης της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Γης!

Με δίκτυο συνεργατών σε κάθε πόλη της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Κρήτης, της Εύβοιας, αλλά και των Ιονίων νήσων, των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων, των Σποράδων και όλων των νησιών της χώρας μας, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα καλύψουμε κάθε μεταφορική σας επιθυμία.

Για γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς, επικοινωνήστε με τη μεταφορική εταιρεία «Κουφαλιώτες»!


ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ - Περιοχές που καλύπτουμε


Πολύκαστρο, Αξιούπολη, Λιμνότοπος, Άσπρος, Εύζωνοι, Βαφιοχώρι, Νέα Αγχίαλος, Νέα Μεσημβρία, Ξηροχώρι. Ανθόφυτο, Νέο Αγιονέρι, Παλιό Αγιονέρι, Βαθύλακος, Πρόχωμα, Ακροπόταμος, Καστανάς, Αξιοχώρι, Σιράκο, Σιταριά, Μικρόδασος, Πευκόδασος, Πλατανιά, Ποντοηρακλεία, Μεταμόρφωση, Κορώνα, Ειδομένη, Πλαγιά, Φανός, Σκρα, Δογάνη, Χαμηλό
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Νικολάκης ΧρήστοςΚουφάλια, Χαλκηδώνα, Γουμένισσα, Άγιος Αθανάσιος, Κύμινα, Μάλγαρα, Χαλάστρα, Ανατολικό, Βραχιά, Άδενδρο, Παρθένειο, Βαλτοχώρι, Άθυρα, Άγιος Πέτρος, Εύρωπος, Ρύζια, Βαλτοτόπι, Γοργόπη, Στάθης, Καστανερή, Γρίβα, Πεντάλοφος, Τούμπα, Πολύπετρο, Φιλιριά, Γέφυρα, Ελεούσα, Ραχώνα, Δυτικό
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Νικολάκης ΧρήστοςΚιλκίς, Σταυροχώρι, ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου, Νέα Σάντα, Καμπάνη, Άγιος Παντελεήμωνας, Γυναικόκαστρο, Άνω Απόστολοι, Κάτω Απόστολοι, Λεβεντοχώρι, Μεταλλικό, Χορύγι, Πετρωτό, Μεσαίο, Φιλαδέλφεια, Πικρολίμνη, Μαυρονέρι, Μικρόκαμπος, Μουριές, Σ.Σ. Μουριών, Δοϊράνη, Χέρσο, Δροσάτο, Πεδινό, Καστανιές, Μάνδρες, Ξυλοκερατιά, Βαπτιστή, Μεγάλη Βρύση, Μεγάλη Στέρνα, Επτάλοφος, Τέρπυλος, Βάθυ, Σπουργίτι
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: Νικολάκης Χρήστος - Ζώγκας ΧρήστοςΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ
"ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΕΣ"
Νικολάκης Χρήστος και ΣΙΑ Ο.Ε.

Κωνσταντινουπόλεως 38
ΠΕΡΙΟΧΗ Β' ΚΤΕΟ,
τ.κ. 570 09, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 700 830
κιν: 6977287012